, , , , , , , ,

As!'den_3.Üsküdar Sahaf Festival_Notları

Selam nasılsınız? Ben çok şükür iyiyim umarım sizlerde iyisinizdir.



Malumunuz ben Üsküdar'da otuyuroum, ve Ekim ayında başlayan bir festival vardı. 3.Üsküdar Sahaf festivali. Hemen Üsküdar vapur iskelesinin yanında şirin mi şirin çadırın içinde 70'e yakın standı bizler için kitaplarla doldurmuş  olan sahaf amcalar.

Festivale bu kez o kadar çok gittim ki sanırım sahafçılar bile standtlarına benim kadar istikrarlı uğramamışlardır. Kah eve çıkarken bir uğrayayım, kah arkadaşlarla bir iki stand gezeyim, kah ikizlede gitmesem olmaz bahanesiyle neredeyse her gün oradaydım.. 



Bu yıl V.C . Andrews'in kitaplarına taktım. Festivale her gidişimde Dollanganger serisinin tüm kitaplarından birer tane aldım :D Ah inanın bana bu hiç kolay olmadı. Bir standa da var diğerinde yok. 1. kitap var 2.kitap yok, resmen didik didik aradım ve 5 kitaplık seriyi nihayetinde tamamladım. 
Yazar adeta çıldırmış o kadar çok kitabı vardı ki. Hepsini arayıp bulmaya kalksam ömrüm vefa etmez. Yememiş içmemiz yazmış bizimkilerde basmış ama m.ö bilmem kaç yılında basmış daha ses alınamamış. Neyse ben ilk serimi tamamladım ya artık ölsemde gam yemem :P

Bknz seri sıralaması bu şekilde;
Çatı Çatıdaki Rüzgar Gazap Tohumları Çatıdaki Dikenler 
Gölgeli Bahçe 
Veee ben hepsini bulup aldımmmmmm. Tebrik edin beni
Tabi sadece V.C . Andrews alınmadı. 

Nerde eski kitap var açıkçası onları kurcaladık durduk ikizle. Yeniler zaten bir bir şekilde alınıyor, eskilere kavuşmak ise resmen çile o yüzden nerde eski kitap var arka kapak yazısını okuduk aldık :D Bence epey bereketli oldu bu şekil :) 
İkizin tüm standlarda Koridor Yayınlarının yazarı TAMİ HOAG'ın kitaplarını futursuzca arama çabası ve sadece 2 kitabını bulduğu dramı evet izlenmeye değerdi.  :)  




İşte alınan tüm kitaplarımızın tamamı 


 
  • Tami HOAG kitapları ŞAHİTLER KULÜBÜ ve GÖLGEDEKİ İZLER..  2 kitap 10 TL ile bence harika bir başlangıç.. Sizcede öyle değil mi? 
  • Ve ilk okuduğum historical romance'm olma unvanına sahip yazar Loretta Chase ve 2 kitabı.. Yıllar  yıllar önce pdf den okuduğum kitabı SENDEN ÖNCE SENDEN SONRA ve BENİ AŞTAN ÇIKARMA kitaplarını ikize aldırdım. Not: Yayınevi kitapları o kadar karmaşık çıkarmış ki >.< kitapların hangi serilere ve sıralamsının ne olduğunu çözene kadar bizim beyin eror verdi bile. Ve evet doğru tahmin ettiniz bu iki kitap ayrı serilerin 3. ve 2. kitabı >.< Tek tesellim iki kitaba 10 TL vermiş olmamız. 
  • Diğer kitabımız Sophie Jordan'dan EJDER ATEŞİ, kitap hakkında hiç bir fikrim yok ikiz istiyordu aldık :) 5 TL olunca nedir necidir çokta sorgulamadık.
  • Doğan Kitabın bence efsane yazarı Guillaume Musso'dan SENİ BULMAYA GELDİM 5 TL'cik olunca hemen alındı. 
  •  Nora Roberts canavarı bir ikiz kardeş olunca ve kitaplıkta olmayan kitabı bulununca alınması kaçınılmaz. SICAK BUZ da Nora'lar arasında yerini aldı. Hele bir de fiyatı 5 TL olunca sorgusuz alınır.
  • Altın Kitaplar en sevdiklerimden. Sidney Sheldon'dan BANA DÜŞLERİNİ ANLAT, Thomas Harris'den SAPIK ve Patricia Cornwell'den MORG ÇIKMAZI alınanlar arasında. Daha fazla olsa dahasıda alınırdı zira 3 kitaba 15 TL    

Harika bir festivali daha geride bıraktım. Darısı Tüyap'ın başına.. 
Malum havalar soğudu fuarda bitti, öyle çokça gezmeler olmuyor. Onun yerine napıyoruz alıyoruz kitabımızı çayımızı ev ortamında sıcak sıcak kitap keyif yaparak 
 


 Bir sonraki fuar notları görüşmek üzere.. Sevgilerle As! ..