, , , , , , , , , , , , ,

As!'den_Gizli Bahçe (Secret Garden) Kitap Tanıtımı

Geliyorrrr, geliyor... Cemiyet liderimiz, kibirli, kendini beğenmiş üper zekalı, karun kadar zengin Oppa'mız Kim Joo Won'umuzun kitabı SECRET GARDEN geliyor. 


Çok sevgili yayınevilerinden Olimpos Yayınları bence en büyük bombayı patlattı.  Kitap kurtları üstüne kore fanlarının en çok seveceği şey yan yana geldi. 

Efsaneleşen dramaların en başında yer alan Secret Garden artık kitaplığımızın en güzel yerinde olacak. Benden size minnak bir tüyo kitapla beraber harika şeyler de bonus olarak bizlerle olabilir :) sürprizler şahane ^^ 

Malum diziyi bilmeyen yok, o yüzden konusu hakkında çok detaya girmeyeceğim, sizi arka kapak yazısı ve bir kaç harika replikle baş başa bırakıyorum :) 


Önceden fark edemedikleri benliklerini, ancak ruhları yer değiştirdikten sonra fark eden iki kişinin kendi vücutlarını geri almak için girdikleri aşk kokan yarış.

“Parasız, tipsiz bir erkeği affetsem bile yumruğu yavaş bir erkeği affetmem.”
İstese de gizleyemeyeceği, ucuz makyaj yapsa bile göz alıcı bir güzelliğe sahip, “Neden aksiyon dublörlüğü yapıyorsun?” diye sorulduğunda “Kaderim.” diye yanıtlayıp gülümsemesiyle ışıldayan, yemek yedikten sonra kendi hesabını kendi ödeyen, kaba ve kötü biriyle karşılaştığında ona sert bir uçan tekme atan kız.
Gururum incinse de, bu garip kızı sürekli özlüyorum.
“Tanrı kesinlikle kadın olmalı. Bu yüzden beni yarattı.”
Zaman ve duygu israfı yapmak istemeyen, anlaşmalı evliliğin en iyi romantizm olduğuna inanan; düşüncesiz, olgunlaşmamış ve şeytani fikirlerine bakılırsa, Tanrı’nın bu insanı yaratırken bir an uyukladığı kesin. Başkasının acısını umursamayan, başkasının duygularını hiç umursamayan bu adam, tatlı ama bir o kadar da tehlikeli.




Alice harikalar diyarı sendromu
Bu bir akıl hastalığı.
Bir dürbünün yanlış tarafından bakıyormuşsun gibi.
Bir peri masalında yaşıyormuşsun gibi.
İlginç ve acı veren bir sendrom.
Bu sendroma yakalandığıma eminim.
Yoksa neden bu sıradan kızla yaşadığım her an masal gibi geliyor??

Gil Ra Im: Herkes bize bakıyor.
Kim Joo Won: Tabikii bakacak.Azönce fakir bir dublörü öptüm.Yakınlarda biri mağzamızın hisselerinden almışsa çabuk olup satması iyi olur.O mağzanın patronu bir kadına aşık oldu.Bu yüzden her şeyi mahvetme eşiğindedir.


Evet ilk kore dramamızın kitabına kavuşmaya az kaldı. Darısı diğer tüm efsane dramalarımızın başına <3 

Sevgiler kitap kurdu çılgın kore fanı As! kız xoxo