, , , , , ,

KİTAP YORUMU: İsabel COOPER / UYUMSUZ LEYDİ (Serpil KIR)

UYUMSUZ LEYDI / ISABEL COOPER 


..."TARİH, AKSİYON, AŞK VE BÜYÜYÜ BİR ARAYA GETİREN GÜÇLÜ BİR İLK ROMAN"...

Vay canına !!! Başlamamla bitirmem arasındaki süre nasıl geçti bitti anlamadım👍 bu kitabın içinde ne arasanız mevcut. Hem tarihi aşk romanı (savaşçı birine leydi olmayı nasıl öğrete bilirsiniz?) hem de büyülerin olduğu ve bolca da yaratıkların cirit attığı bir kitaptı. 
Joan, Karanlık Olanların kol gezdiği bir zaman diliminden 1888 yılında beliri verir. Simon'un karşısına çıktığında olacaklardan haberdardır lakin keşke birileri Simon'u da uyarsaymış 😆 Üstelik Simon Şeytani yaratıkların saldırısına uğramıştır. Joan’un bu yaratıklarla rahatlıkla başa çıkabilmesi epey bir şaşırtır kendisini. 
Nereden ne için geldiğini anlattığında Simon’un da büyü işlerine yabancı olmadığını öğrenir. Çünkü kız kardeşi Elenor, Alex Reynell'in büyü ayinlerinin son kurbanıdır. Simon, Joan'ı sosyeteye ayak uydura bilmek için hazırlar ve Joan savaşmak dışında baska hiç birşey bilmediğinden bu durum epey eğlenceli bir hal alıyor. Şimdi Alex'i avucuna alıp, yazdığı KİTAP'ı yok etmek zorunda. Zira öteki dünyanın kaderi bu kitaba bağlıdır. 

Her türün harmanladığı bir kitaptı ve
Englefield serisinin ilk kitabını okuduk. Seri üç kitaptan oluşuyor ve her kitap farklı karakterleri konu ediyor. Ayrıca bu seriden başka iki farklı serisine;
🌸Highland Dragon
Ve
🌸Dawn of the Highland Warrior
daha rastladım ve umuyorum onlarıda okuma şansı bulabiliriz.
Bknz:
GOODREADS

Kitabin tanıtımına BURADAN bakabilirsiniz...

Bir sonraki blog yazısında görüşmek üzere. 
Okumak Iptiladır Müptelalara Selam Olsun.